FAQ- Vanliga frågor och svar

Hur vet jag att min beställning har gått igenom?

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-post: info@lebay.se. Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Hur lång är leveranstiden?

Beräknad leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar, utom Sverige några fler dagar. Om varan blir försenad av någon anledning så kontaktar vi dig via e-post.

Hur får jag mitt paket?

Ditt brev levereras direkt till din brevlåda. Om paketet är för stort så får du ett aviseringsmeddelande och hämtar varan hos ditt närmsta postombud.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Hämtar du inte ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 250 kronor. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden varierar beroende på hur många produkter du handlar. Fraktkostnaden inom Sverige kan uppskattas från 45-110 kr och utom Sverige finns ett tillägg på utrikes frankering från 30-130 kr.

Hur kontaktar man er?

Du kan kontakta oss genom att maila till info@lebay.se

Hur gör jag för att ångra och ta bort en beställning jag precis har gjort?

Meddela oss på info@lebay.se om ditt önskemål att ta bort din beställning. Gör detta snarast så att vi inte hinner skicka din beställning.

Hur reklamerar jag en produkt jag beställt av er?

Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Bifoga en bild på din reklamation. Delge varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig till info@lebay.se. När du meddelat oss så skickar vi en förbetald returfraktsedel och anvisningar till dig.

Vilken adress ska jag skicka till vid retur?

Vänligen skicka din retur till följande adress:

Lebay AB
Box 7126
907 04 Umeå
Sverige