fbpx

WEBBSHOP

Vi erbjuder noga utvalda hårprodukter för lockigt hår. Vi vet av egen erfarenhet att vågigt, lockigt och krulligt hår kan vara tidskrävande, vilket resulterar i att vi ställer höga krav på de produkter vi tillverkar. Med våra produkter kommer ditt hår kännas mjukt och följsamt och framhäva dina naturliga lockar i håret – oavsett om de möter fukt, sol, vind eller kyla. Vågigt, lockigt och krulligt hår är generellt torrt och känsligt vilket innebär att håret har större behov av fukt.

I samråd med experter på området har vi tillsammans tagit fram en serie av hårprodukter för lockigt hår. Med ett bra schampo, balsam och stylingkräm får du dina naturliga lockar att hålla längre utan frizz. Med hjälp av våra hårprodukter för lockigt hår kommer du också uppleva att ditt hår går att forma och styla på ett betydligt enklare sätt. Vi vill ge alla med vågigt, lockigt och krulligt hår att uppleva den ultimata frihetskänslan!

 • Styling Cream

  169,00 kr
  En stylingkräm som absorberas snabbt i vågigt, lockigt och krulligt hår. Resultatet blir fantastiska, separerade, mjuka och långvariga lockar, samt att håret håller måttet inför olika väderlekar. Stylingen är fri från parabener, silikoner och etanol/alkohol. Användning: För bästa resultat applicera stylingen när håret är blött. Sektionera håret eller fördela stylingkrämen direkt över hela håret. Det innehåller extrakt av Shikakai, som i hundratals år använts för hårvård inom Ayurvedisk medicin på grund av dess mjukgörande, utredande och återuppbyggande egenskaper. Shikakai är också känt för att stimulera hårväxten, verka återfuktande för hårbotten och förhindra uppkomsten av mjäll.

  Innehållsförteckning

  Aqua, Cetearyl Alcohol,Behentrimonium Methosulfate,PPG 3 Benzyl Ether Myristate,Caprylic/Capric Triglyceride,Quaternium-91,Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol,Glycerin,Cetrimonium Methosulfate,Sodium Benzoate,Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch,Lactic Acid,Hydrolyzed Wheat Protein.Hydrolyzed Wheat Starch,Potassium Sorbate,Phenoxyethanol,Chenopodium Quinoa Seed Extract,Acacia Concinna Fruit Extract,Sorbic Acid, Parfum. 100 ml
 • Vårt återfuktande schampo är speciellt utformat för personer med lockigt, vågigt eller krulligt hår. Schampot rengör varsamt både hårbotten och håret och tar bort smuts, fett och rester av stylingprodukter. Vi har uteslutit parabener, silikoner och etanol/alkohol och istället tillsatt extrakt av Shikakai - en ayurvedisk ört som är känd för sina mjukgörande och utredande egenskaper. Dessutom kan Shikakai stimulera hårväxten, återfukta hårbotten och förhindra uppkomsten av mjäll. För bästa resultat, fukta håret och massera varsamt in en liten mängd av schampot i både hårbotten och hår. Skölj sedan ut det och upprepa proceduren. För att stimulera hårväxten och främja en frisk hårbotten, rekommenderar vi att du masserar hårbotten med fingertopparna i 1-2 minuter. Sammanfattningsvis är vårt återfuktande schampo perfekt för personer med lockigt hår. Vi använder endast naturliga ingredienser för att bevara dina lockar mjuka, välmående och vackra.

  Innehållsförteckning

  Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycering, Acacia Concinna Fruit Extract, Citric Acid, Butylene Glycol, Citrus Nobilis Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Propylene Glycol, Salix Alba Bark Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. 250 ml
 • Vårt balsam för lockigt hår är speciellt utformat för dig med vågigt, lockigt eller krulligt hår. Balsamet tillför fukt och mjukgör torrt och törstigt hår samtidigt som det ger en utmärkt utredande effekt. Redan efter en enda användning kommer du märka hur mjukt och följsamt ditt hår blir. Vårt balsam är fritt från parabener, silikoner och etanol/alkohol och är utvecklat och producerat i Sverige. Det innehåller extrakt av Shikakai, en ayurvedisk ört som har använts i hundratals år. Det är mjukgörande, utredande och återuppbyggande egenskaper. Shikakai är även känt för att stimulera hårväxten, återfukta hårbotten och förhindra uppkomsten av mjäll. För att använda vårt balsam för lockigt hår, applicera det i nytvättat hår. Fördela balsamet i hela håret och använd dina fingrar för att reda ut håret. Låt verka i några minuter och skölj sedan ur. Upprepa vid behov för bästa resultat. Sammanfattningsvis är vårt balsam för lockigt hår en utmärkt lösning för att återfukta och mjukgöra ditt lockiga hår samtidigt som det ger en utredande effekt. Berikat med ayurvediska örter och helt fritt från skadliga kemikalier, är vårt balsam en perfekt lösning för att hålla dina lockar friska, glänsande och välmående.

  Innehållsförteckning

  Aqua, Polyquaternium-72, Behentrimonium Mehosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Glycerin, Mangifera Indica Fruit Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Acacia Concinna Fruit Extract, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. 250 ml